Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

Så, nu är jag hemma från bion - filmen var mysig och det blev en del skratt också. 
Jag tänkte visa er det här snygga giftsetet från Dona som jag beställt från Luststugan. Den finns i tre olika teman med olika dofter, färger och smaker och jag valde Sassy som är i ett lila färgtema och luktar exotiskt sött - passar mig perfekt och jag är jättenöjd med mitt val!😃 Ska beskriva alla tre dofterna imorgon. 

Seten innehåller en blandning av saker som är perfekta för förspelet - eller för en avslappnade och intim myskväll, det behöver faktiskt inte vara sex inblandat men dofterna innehåller feromoner som ökar lusten så det slutar nog lätt så ändå 😏

Eftersom det innehåller många olika delar så kan man ju ibland använda alltihop under en helkväll med bubbelbad och massage eller ibland bara en massage eller under förspel/sex.
Alla vet vi ju att det inte är alla gånger en "slår på stort" utan mycket sker ju i den enkla vardagen. Jag gillar att en bara kan använda nån av sakerna på ett avslappnat sätt och sen se vad som händer. En liten massage, ha i lite bubbelbadgel i badkaret eller spraya lite lätt med "linen spray" i sängen. Om inte annat så luktar det åtminstone ljuvligt i sovrummet! 😍

Seten innehåller också väldoftande och dekorativa rosenblad och ett doftljus som skapar en romantisk stämning. Perfekt set för att överraska partnern med en romantiskt bad när hen kommer hem trött efter jobbet tänker jag🙏 Alla Hjärtans Dag närmar sig... Och vad är egentligen bättre än en härlig/mysig upplevelse tillsammans? Vi och vårat hem kommer iallafall dofta "Sassy" den 14 Februari😍 Seten kostar 309 kr och räcker till många upplevelse-omångar.

Nu tänkte jag visa er fler bilder så ni ser alla produkter bättre. Om ni vill beställa, glöm inte våran rabattkod HAPPYSAVE10 som ger 10% rabatt! 😃🙌 Kolla in Luststugans giftsets och annat roligt inför Alla Hjärtans Dag, känns verkligen som att det finns något för precis alla ✨

I samarbete med Luststugan

Likes

Comments

Jag ska strax upp på cykeln och trampa ner mot stan, ikväll blir det bio ihop med min bonussyster, ska bli så mys 😍 Vi ska se 101-åringen, skön film när en är lite trött i huvudet.

Jag köper aldrig biobiljetter och har inte gjort på flera år utan tar alltid del av tidningspremie-erbjudanden istället. Blir mycket billigare! Här hittar ni ett helt inlägg om hur du köper biobiljetter billigast.

Dessutom har jag tur, på bion här får jag som medlem i Bioklubben köpa mellanmeny med popcorn till halva priset. För popcorn på bio kompromissas det inte med! Provade att äta frysta hallon en gång men det blev liksom inte den rätta biokänslan då.

Har ni något smart biotips? 😃 Nån som sett filmen förresten?

Likes

Comments

Sniph har tidigare haft ett samarbete med Damernas värld där läsarna fick en gratismånad av Sniph vilket jag då beställde till mig själv, läs inlägget här.

Nu finns ett nytt likadant erbjudande och denna gång får 197cm en gratisparfym från Sniph 😃

Det du behöver göra är att uppge rabattkoden AMELIA992 i kassan och sen tänka på att säga upp tillsvidareprenumerationen som startas. Gör som jag och ha som vana att avsluta prenumerationer direkt när du får leveransen, alltså direkt. Funkar jättebra för mig, så glömmer jag aldrig 🙏

Klicka här för att beställa din gratisparfym från Sniph 😍

Likes

Comments

Jag tänkte visa er lite bättre bilder på växten jag köpte hos Plantagen när jag använde min värdecheck på 100 kr. Den här skönheten kostar ordinarie 199 men var nedsatt till 129 och tack vare värdechecken jag fick gratis genom att uppdatera mina medlemsuppgifter blev den våran för bara 29 kr(!) 😍 Läs mer här.

Börjar bli dags att hitta en kruklösning åt den dock, plastpåsevarianten är varken praktisk eller snygg... Nån som däremot löst det snyggt är en av mina läsare, kolla på bilderna längst ner vad fint!! 🙏 Precis som jag betalade hon 29 kr för sin växt och krukan blev gratis tack vare Jysk-värdechecken som ger avdrag på 100 kr och som jag tipsat om tidigare här.

Så alltså 29 kr totalt för både växten och krukan. Blir SÅ STOLT!! Skicka gärna in bilder på bra köp ni fått ihop med hjälp av tips härifrån, så himla himla roligt att se 😃🙌

Likes

Comments