Cocoa brown test och recension med före och efter

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Vad är affiliate?
Alltså vilket FLYT - just idag när jag ska skriva om Cocoa Brown har Lyko en kampanj som ger 20% på ALLT från Cocoa Brown! 😃 Gick in där just för att lägga en beställning på det här kitet jag kommer skriva om nu till mamma som blev imponerad av Cocoa Brown och vill testa det. Får se nu om ni också blir sugna 🙌☀

Jag har länge varit tveksam till Brun utan sol - jag tycker att det är ett för stort projekt för ett så dåligt resultat. Jag använde Dove Summer Glow och även Åhléns egna när jag var 13-14 och sen började jag sola solarium istället. Som jag älskar, men som inte är så hälsosamt. Framför allt har jag varit tveksam till att billiga varianter som Cocoa Brown ska vara tillräckligt bra. Men eftersom den verkat så himla populär så blev jag ändå nyfiken och tänkte att ni kanske också är det 😃

För att verkligen ge det en ärlig chans kollade jag upp noga innan hur jag skulle göra, vilket var:

  • Skrubba ordentligt + raka 24h innan
  • Återfukta ordentligt dagarna innan
  • Smörja in torra partier (knäskålar, armbågar) precis innan
  • Använda handske
  • Ha det på under MÅNGA timmar - gärna en hel natt eller mer än så.

Jag följde allt det där utom återfuktningen innan och är verkligen nöjd med resultatet. Den är inte perfekt - det är den inte. Jag skulle önska att den vore mindre orangetonad och mer gråtonad MEN om jag ska välja mellan min obehagligt lysbleka hudton och en gyllene gultonad färg så väljer jag tveklöst den senare. Och för så lite pengar dessutom - lätt värt! Använder Cocoa Brown nu fram tills jag hunnit få egen färg av solen och sen eventuellt för att jämna ut.

Jag blev så pass nöjd att jag använde den på hela kroppen igår (ej ansikte) men bara under 5 h och sen duschade jag av den innan jag gick och la mig och jag är supernöjd! Kollegan trodde det var utomhussolen från igår 😃

Nästa gång ska jag återfukta bättre dagarna innan så det blir snyggare vid knäpartiet och raka benen tätare inpå. Tänk på om ni sover med det - tajma in det till när ni ska bädda rent sängen dagen efter och se till att det torkar in ordentligt innan ni lägger er - det kan bli lite avfärgning men det går bort i tvätten.

Nu låter jag bilderna tala för sig själva. Har tagit efter olika många timmar och i olika ljus - jag tycker att den blev snyggare efter duschen och med tiden och att dom sista bilderna överensstämmer bäst med verkligheten. Obs, självklart inget filter på dessa bilder.

Cocoa Brown finns billigt på Rusta om ni vill köpa i butik annars har som sagt Lyko 20% rabatt på ALL Cocoa Brown just nu och handlar ni för 300 kr får ni 100 kr rabatt och den rabattkoden får ni via MIN LÄNK 💓 (värvningslänk). Tänk på att fylla i en ny e-postadress eftersom den är till för nya kunder.

PS. Det är superviktigt att använda vante för att slippa missfärgade händer och nu kostar CBs vante endast 44 kr men ett budgetknep är att använda vanliga plasthandskar med en strumpa över för bättre applicering!

Detta set kostar endast 103 kr nu!! 😍( - vanten).

Direkt efter applicering:


När jag vaknade morgonen efter (bilder tagna ca 12 senare) innan dusch:
(Ser ni att det oinsmorda benet fått en missfärgning? Inte ultimat att slingra ben med sin partner under natten och bli varm där men vanligtvis ska ju båda benen ha färg 😉)


Utomhus dagen efter (ca 17h efter):


Kvällen efter (ca 20 h efter):


På kroppen, dagen efter att ha använt den i 5 h föregående kväll (var lysblek innan som ni kanske sett på tidigare bilder😁):

Endast veganska tips sen Oktober 2018
För mer veganska tips ???? Följ Yay it's vego på Instagram

Gillar

Kommentarer

Catarina Vehmasaho
Catarina Vehmasaho,
Vilken fin "bränna" du fick av Cocoa Brown:en 😊 Ville bara tipsa om att Apotea kör 20% på allt i kategorin solprodukter inklusive BUS till midnatt idag onsdag. De har Cocoa Brown i sortimentet dock inte lika mycket som Lyko, men flera hos Apotea var billigare än hos Lyko =)
howtosaveinhappyways
howtosaveinhappyways,
Åh men tusen tack för tips, visste inte att Apotea har CB! Skriver ett inlägg om det nu =)
nouw.com/howtosaveinhappyways
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229