Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

💍 I samarbete med VANBRUUN 💍

Okej tjejer nu ska vi prata om något där man inte priset står i centrum utan viktigare saker; något som ska vara riktigt vackert och verkligen hålla sig vackert i många år. Vad pratar jag om? Vigselringar och förlovningsringar!

Just vigselringar och förlovningsringar SKA ju ha ett högre värde för det ÄR ju något väldigt värdefullt. Dessutom är ju tanken att en ska ha ringen i många många år och därför är också kvalitén enormt viktig. Jag kan ärligt säga att jag hellre skulle vänta med att förlova mig tills jag kan köpa en riktigt vacker ring som jag är kär i och som jag vet kommer hålla lika länge som den behöver, alltså lika länge som kärleken. Jag tror faktiskt det finns en sida av mig som ni inte känner till än 😄

Jag har inte funderat så mycket på varken förlovning eller bröllop men däremot har jag en ganska bestämd uppfattning om hur jag vill att min ring skulle se ut. Det ska inte vara en traditionell plan ring med en "knopp" som sticker upp i mitten, och den får såklart inte se för tantig ut utan ska vara modern. Kollade runt lite hos VANBRUUN och jag hittade en väldigt snygg ring vid namn "Edith" som ni ser här ovan. Vad tycker ni?

Helst skulle jag dock vilja ha en helt unik ring förstås och det är något som VANBRUUN kan skapa 😍 Sen är det ju viktigt att ringen matchar med mannens! Att det verkligen syns att dom hör ihop, tycker jag. Eftersom det är just det förlovningen handlar om i mina ögon.


Viktigt att tänka på

Några saker som är otroligt viktiga att tänka på om en ska köpa en förlovningsring eller vigselring online är att butiken har:

  • Fri frakt
  • Öppet köp
  • Fri storleksjustering
  • Lång returrätt
  • Fri gravyr


Och alla dessa saker erbjuder VANBRUUN - tryggt och säkert alltså, vilket känns enormt viktigt vid köp av en sån värdefull sak. En till sak som många kanske inte tänker på är att diamanterna ska vara konfliktfria, vilket VANBRUUNS kan garantera att dom är, läs mer om det här.

Fina gåvor

Förutom vigselringar och förlovningsringar har VANBRUUN väldigt fina gåvor i sitt sortiment, både lite mer utmärkande och lite enklare varianter. Jag är väldigt förtjust i roséguld så jag gillar dessa två nedan. Kolla gärna in deras gåvor här!

Dessa nedan heter "Nathalie" och "Melanie".

Lyxigt förpackade

Alla smycken från VANBRUUN levereras i en lyxig förpackning ihop med kvitto och certifikat! 🙏

Är ni förlovade? Hur ser eran ring ut? 😍 Eller är ni gifta tillochmed? Blir så nyfiken nu!

Likes

Comments