Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

Innehåller affiliatelänkar

Idag ligger jag på plus igen 😃 - klockan 12 hade jag redan kört 8 maskiner tvätt, nu är jag inne på nr 9-10. Har momsdeklarerat klart, ringt Skatteverket, skickat fakturor (jag måste börja förstå att det är roligt att håva in pengar och fixa det direkt) och kollat upp viktiga saker men mer ska göras!
Vaknade kl 8 av alarmet, pigg och glad och motiverad att göra saker. Känner dock mig själv tillräckligt bra och vet att min energi tar slut runt kl 18 så ska ha lite fart så jag hinner mycket 👏

När jag gick ner till tvättstugan imorse hängde det en påse från posten på dörrhandtaget som innehöll ett litet paket från Lyko - var så gulligt när det var fyrkantigt och härligt att det var en lagom storlek. Innehållet var väl inte jättespännande, passade på att bunkra några foundations från Lumenes utförsäljning hos Lyko.

Det är faktiskt den enda foundation jag någonsin tyckt om, annars använder jag bara färgade dagcremer. Dock är den för täckande så blandar ut den med vanlig dagcreme men den blir så fin och glowig och så luktar den bär! 😍 Bara det liksom!!

Det finns en rabattkod hos Lyko som ger 10% på nästan allt - 10ALL är det som gäller! Annars får nya kunder 100 kr rabatt vid köp för 300 kr via den här länken 🌺

Likes

Comments