Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

Jag gjorde det väldigt enkelt för mig och använde receptet på mjölpaketets baksida och det blev SÅ bra - bytte bara ut mjölk och smör mot växtmjölk (jag använde havre) och mjölkfritt smör (ICAs är billigt och bra!) och penslade med havremjölk istället för ägg. Superenkelt och smidigt.

Försökte även mig på att göra lite snyggare kringliga bullar och jag tycker att jag lyckades helt okej för att vara en förstagångare! Kollade en bulltutorial på youtube haha 😂

Istället för 2 tsk kanel så använder jag 1,5 tsk vardera av kanel och vaniljsocker - blir såååå gott 😍🙌 Här kommer receptet för er som vill ha det digitalt!

Deg

  • 1/2 paket jäst (à 50 g)
  • 50 g mjölkfritt smör
  • 3 dl havremjölk
  • 1/2 dl socker
  • 1 krm salt
  • 8 dl vetemjöl

Fyllning

  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 1,5 tsk malen kanel
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 1/2 dl socker

Pensling

  • havremjölk
  • pärlsocker

Tips för att baka billigare:
  • Bunkra bakgrejer när det är billigt (lång hållbarhet på det mesta)
  • Handla från Matsmart

Snart kommer även ett recept på vegansk kanelbullekladdkaka!! 😍😍😍

Likes

Comments