Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

Har testat en vegansk färdigmix av chokladkaka med vegansk färdig chokladfrosting uppepå från Tasty America, tänkte berätta lite om den 😍

Kanske inte bästa bilderna att titta på för mig som ska hålla sig borta från sötsaker, men visst blev dom snygga? Är jättenöjd med hur fin den blev eftersom jag absolut inte är någon bakar-människa, oftast är min form av bakning 4 ingredienser omrörda i en kopp körda i micron i 2 minuter.

Men än viktigare; den blev JÄTTEGOD. Fluffig, saftig, chokladig men inte för mörk och kombinationen med vaniljglass och hallon är himmelsk 💓. Jag tyckte att den var oemotståndligt god och samma tyckte 197cm "jag-gillar-inte-sötsaker" men det intressanta är att dom övriga två testpersonerna i min fantastiska lilla Tasty America-testpanel dissade den totalt. "Den smakar kartong", "helt smaklös", "du gillar den bara för att du äter veganskt". 197cm sambo kallade det upprört för "ren lögn" haha! 😂 Jätteknäppt att vi kunde tycka så olika, men så var det.

Kakan var jättesmidig att göra pga färdigmixen som bara blandades med vatten, olja och banan (ersättning för ägg) och frostingen var helt klar i burken och redo att bres på när kakan svalnat lite.

Båda kostar 49 kr/st och jag tycker att dom helt klart är värda pengarna för en som känner sig osäker på att baka veganskt, vegan som o-vegan. Inför ett kalas kan det ju vara skönt att köra på säkra kort eller ha redo vid ett spontant besök och även vid tidsbrist. Båda klarar sig länge i rumstemperatur oöppnade vilket är ett stort plus!

Nu ska ni få vila ögonen på denna fantastiskt smaskiga kaka ❤ Ni hittar båda här; Betty Crocker Triple chocolate fudge mix (49 kr) och Duncan Hines Creamy Dark chocolate fudge frosting (49 kr).

I samarbete med Tasty America

Likes

Comments