Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

Nu har jag och mina isbjörnar testat Provena Pure Oats genom Loppi Blogbag och jag brukar ha väldigt svårt att dissa saker för jag blir osäker och liksom; är det så dåligt ändå? Men gällande dessa är det ingen tvekan - jag skulle inte köpa dessa och jag vill inte rekommendera dom vidare heller.

Anledningen? Dom är för söta och "mesiga" och mer som barnmat upplever jag. Jag vill ha mer "tugg", mer smak och hur mycket jag än älskar sött så vill jag inte ha det till frukost. Dom kanske ger intrycket av att vara hälsosamma men @Camilla_fre gjorde ett toppenbra inlägg där hon räknade ut sockermängden och det hittar ni här. Det står "less sweet" men då undrar jag jämfört med vad? När jag äter gröt har jag inget socker i alls.

Sen är ju alla olika såklart, men det här är verkligen vad jag tycker. Tanken är god och hur bra som helst och det låter så bra - men jag tror att dessa kommer bli en flopp. Ska få testa bröd från Provena så hoppas mer på dom! För jag älskar att det, precis som med veganskt, kommer fler glutenfria produkter på marknaden och framförallt produkter som är inkluderande för dom allra flesta 🙏😃

Känns jättetråkigt att skriva ett så negativt klagoinlägg men jag måste vara ärlig. Det enda positiva är att dom är så allergivänliga och att dom är så busenkla att göra - dom är portionsförpackade och blandas bara med 1,5 dl vatten.

MEN det är ju väldigt enkelt att köpa återförslutningsbara påsar och göra egen grötblandning - mer ekonomiskt, miljövänligt, hälsosamt och godare. Men tack Loppi Blogbag för möjligheten att få testa och recensera dessa! 💚


Ni andra som provat, vad tycker ni?

Likes

Comments