Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Alpro Almond No Sugars Unsweetened & virrpanna jag är

alpro almond no sugars unsweetened

SÅ DUM JAG ÄR. Tänkte "åh spännande, en barista-växtdryck gjord på mandel, den köper jag!" - "fast jag tar den som är osötad". Inser nu att det FINNS INGEN Almond Barista osötad... Det är bara den vanliga i ny förpackning.

Jag brukar använda vanlig mandeldryck iallafall, gör ofta smoothies på den, men jag var så himla taggad på att testa Barista-sorten som inte finns. Den vanliga är sötad och jag försöker ju skippa socker.

Känner mig alldeles vimmelkantig efter det intensiva stirrandet i skärmen och all research i timmar i sträck när jag gjorde inlägget 48 veganska reafynd hos Lyko under 100 kr på förmiddagen så tog mig bort till ICA för att komma ut i friska luften och bryta av.
Och för att växla in utbetalningscheckar som jag fått för att jag råkat betala räkningar dubbelt TRE gånger på en månad... 🙃

Tänkte även hämta ut ett paket från Zalando men när jag ska kolla löpnr i smset och står utanför butiken inser jag att det är FEL ICA och utbrister högt "NEJ!!" - så besviken. Men har något att se fram emot efter jobbet imorrn.

Sammanfattningsvis känner jag att behöver en personlig assistent som håller koll på mig. Att jag irrar runt och ska ta egna beslut och sköta vardagliga saker verkar ju inte alls vara hållbart. Nu ska jag mecka ihop jobblunch till imorgon annars kommer jag väl glömma det.

Nyligen insett att röda vindruvor är godare än gröna - eller lika goda kanske? 20 kr på mitt ICA, kostar ju runt 40 spänn annars så bra pris🍇

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229