Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Bästa veganska torrschampoot

Insåg att jag inte tvättat håret sen 27 Maj (12 dagar hehe) och la upp en bild på mitt hår på Stories på mitt instagramkonto Yay it's vego och fick många frågor om vad jag använder för torrschampoo.

Jag har alltid tyckt att mitt torrschampoo från Sachajuan är fantastiskt bra - men hade inte fattat att det är bra (brukar tvätta håret efter max ca en vecka) men helt ärligt skulle jag utan problem kunna vänta några dagar till tack vare torrschampoot.
Jag använde det senast i fredags morse och nu är det ju liksom måndag dag så effekten håller i sig länge också. Plus att jag är sjuk-sunkig och febersvettats under helgen.

Men jag har inte bara använt det - kombinerar det från Sachajuan med Lykos egna som jag köpt när det varit på kampanjpris för 39 kr (superbilligt ju, normalt kostar det 130 kr men är ofta på kampanj) för det ger väldigt bra struktur och stadga och det behöver mitt "fina", tunna hår men det blir väldigt strävt så det är säkert många som inte gillar det.

För den nytvättade och uppfräschande känslan är det Sachajuan som gäller, men kombinationen har alltså fungerat väldigt bra för just mig.

Jag började använda Sachajuans när jag var mörkhårig och då använde jag samma spray fast för mörkt hår (så en slipper vita rester i håret) och nu när jag blev ljus gick jag över till den vanliga. Dom kostar 219 kr så priset är lite högre men det är KVALITÉ och deras produkter är värda pengarna.

Sachajuan är ett svenskt märke och allt är veganskt utom ett hårvax. Jag har förutom torrschampoot två olika schampoon, två olika balsam, en inpackning, en balsamspray, ett serum, en olja, en mousse, en volymspray, hårspray och saltvattenspray från det märket.

Dom ligger lite högre i pris och egentligen är jag en sån som helst köper det billigaste av allt om jag inte VET att någonting verkligen är värt att lägga mer pengar på och det är Sachajuan. Framförallt efter min insikt idag så kommer jag ALDRIG att byta ut torrschampoot 😂

Vill ni handla så får ni 20% rabatt på erat köp om ni köper dom hos Lyko via denna länk om ni är nya kunder. Jag handlar typ alla mina skönhetsgrejer från Lyko för att dom är pålitliga (förutom deras veganfilter tyvärr) och att dom har så MYCKET av allt.

🖤 LÄNK TILL LYKO TORRSCHAMPOO
🖤 LÄNK TILL SACHAJUAN VOLUME POWDER

bästa veganska torrschampoot sachajuan volume powder

Även Lykos torrschampoo finns för mörkare hår och DOM kostar just nu 39 kr - här finns det för BRUNT HÅR och här för SVART HÅR! 🖤 Samtliga är såklart veganska 🐇

veganskt torrschampoo bästa lyko sachajuan

En helt spontan bild på mitt hår 12 dagar efter tvätt, 3 dygn efter senaste torrschampoo-sprayningen och efter en helg med sjuk-sunk och febersvettning 🤒

veganskt torrschampoo sachajuan veganskt vegan

Det jag har från Sachajuan som stod inom en armlängds avstånd när jag skulle ta bild. Kanske samlar ihop alltihop nån dag och visar er mitt Sachajuan-stash 😃

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

Ulrika
Ulrika,
Verkar vara mycket bra torrschampo, själv har jag inte provat torrschampo, men ser ut att ge fint resultat.
IP: 82.99.3.229