Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Ecoligly mellandagsrea

Ni missade väl inte årets första tävling som kom upp igår kväll? Du kan vinna ett set med ekologisk hudvård från Ecoligly - en webshop full med ekologiska saker för ditt välmående på flera plan. Du hittar kosttillskott, hälskokost, skönhetsprodukter, andra hälsoprodukter och även städprodukter, kläder, livsmedel och barnanpassade produkter - det finns alltså mycket att kolla in!

Och det som är extra kul att det är mellandagsrea hos Ecoligly just nu med 20% rabatt på ALLT - perfekt läge att köpa kosttillskott från Holistic som är lite dyrare men av en anledning - de är svensktillverkade, naturliga och helt vegetabiliska (av den anledningen har jag själv köpt dom eftersom många billigare märken har kapslar gjorda av gelatin).

Om snälla och hudvänliga produkter är viktiga för oss vuxna så är det ännu viktigare för våra småbarn och där kan det vara värt några extra kronor och därför tänkte jag börja med att tipsa om några bra saker för dom små liven (okej, och för att Naturativs barn-serie har urgullig design..😌)

Ingen rabattkod behövs, bara att studsa in och kolla igenom sortimentet! Blir ni intresserade av något nedan så är det bara att klicka på bilden så slussas du direkt till produkten 💛

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

  • Träning/hälsa

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229