Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Min första Smakbox Balans

Jag är sååååååå glad att jag bytte till Smakbox Balans istället för vanliga Smakbox. Är så sjukt nöjd!! Ser ni hur MYCKET saker det är och bara TVÅ(!!) saker är inte veganska!! YAY😃 Och det är lite mer hälsosamma grejer men älskar att den ändå innehåller några godsaker eftersom det är just det som är BALANS.

Var lite rädd att det bara skulle vara tråkiga hälsomjöler och andra torra tråkiga saker men jag är så himla nöjd. Och den innehåller saffransarom!! Så har jag nåt att sniffa på när jag känner mig ledsen 🙏

Jag betalade ynka 99 kr för den men den hade absolut varit värd sitt originalpris på 199 kr också. Sjukt nice sammansättning av produkter på flera olika sätt. Jag hade faktiskt tänkt avsluta Smakbox men så tänkte jag att "fan, jag ger Smakbox Balans en chans också".

Anledningen till att jag tänkte avsluta Smakbox är dock inte för att jag inte gillar den, tvärtom så gillar jag den jättemycket men jag är redan bortskämd med flera olika boxar via samarbeten och denna är ju dyrast. Men nu kan jag inte gå miste om nästa box känner jag, även om det kommer bli väldigt svårt för dom att toppa denna.

Har ni tänkt starta en prenumeration hos Smakbox så får ni 10% rabatt på första boxen med rabattkod fyy834 💚 Jag får samtidigt min bästa box lite billigare när ni använder den.

Dom enda två sakerna som innehåller animalier, i det här hemmet kommer dom dock inte att ligga och bli gamla 😉

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

  • Träning/hälsa

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Saffransarom 😊 Rätt smak till rätt person <3
hannahsolina
hannahsolina,
Haha jaaa, lyckan! <3
nouw.com/hannahsolina
sarah
sarah,
åh vill prova den boxen =)
www.klarahs.blogg.se
hannahsolina
hannahsolina,
Den är riktigt bra 😃
nouw.com/hannahsolina
IP: 82.99.3.229