Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Erbjudande Gröna Lund + Legoland

Här kommer ett par tips om hur man kan få ner inträdespriset till Gröna Lund och Legoland! 😃

Vuxenbiljetter till Legoland får man för 15-20 spänn (eller vad kostar korvbröd?) inkl. korvbröden i och med att en vuxenbiljett till Legoland ingår i Korvbrödsbagarns korvbröd - eller rättare sagt, påsen ÄR en biljett 😄 Gäller alltså gratis inträde för vuxna och värdet är hela 455 kr(!!). Läs villkoren här!

Hos Gröna Lund kan man få ner inträdespriset genom att åka när det inte är som mest högsäsong. Åker man senast 27 Maj eller från och med 20 Augusti så kostar åkpaketet 399 kr istället för 460. Blir ju en slant om man är en hel familj!

Som en förlängning på det så får man 30% rabatt entrépriset under samma säsong till Kolmården, Furuvik, Skara sommarland eller Aquaria. Läs alla villkor för Gröna Lund här!

Kändes verkligen värt att tipsa vidare om dessa, hoppas någon av er kan få nytta av dom! 💛 Tipsa gärna vidare till andra som kan bli glada över att få vetskap om detta. Ska ni besöka någon nöjespark i sommar? Eller har ni några andra roliga planer? ☀

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229