Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Få 20% rabatt hos LYKO - rabattkod Juni 2020

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT FÅ 20% RABATT SOM EN RABATTKOD HOS LYKO!

Rabattkoden är fortfarande giltig i Juni 2020
och kan eventuellt kombineras med vissa andra rabatter / nedsatta produkter (är lite osäker, vet dock att den ej kan kombineras med mecenat men ändå en riktigt bra rabatt även för dig som är student!)

Jag vet hur jobbigt det är att leta efter en fungerande rabattkod men den här kommer alltid att var giltig - när den inte fungerar längre kommer jag att ta bort inlägget. Jag hoppas att den kommer att vara giltig hela 2020 också!

Ps. Handlar ni över 100 kr får ni fri frakt och handlar ni över 1000 kr får ni fri frakt som garanterat skickas inom ett dygn. Jag har beställt från Lyko många gånger och leveransen har alltid gått smidigt, väl paketerat och snabb leveranstid.

Efter ni har klickat på länken kan ni själva börja värva vänner att handla med rabattkod hos Lyko! Du får 50 kr per värvad person, inga köpvillkor finns (ännu) och du kan använda flera rabattkoder vid samma köp (vilket jag INTE visste så har gjort över 40 små beställningar haha😂 Fick dock mail från Lyko om att dom sampackar beställningarna, pjuh!)

Vill ni mina kära vänner använda Lykos rabattkod på 20% får ni jättegärna göra det via min länk - KLICKA HÄR - eftersom det ger mig som värvare 50 kr. Sen tycker jag att ni ska börja göra samma sak! Tipsa familj, vänner, jobbarkompisarna eller på eran blogg (har även kollat med Lyko och det är helt okej att dela sin länk i sin blogg) och få ihop till lite pengar att shoppa för 😍😃

lyko rabattkod februari 2019

Här är en beställning jag gjort hos Lyko tidigare med riktigt bra rabatt - det var utförsäljning på dessa och så kombinerade jag det med en rabattkod så det blev superbilligt 😍

Söker ni på Lyko i bloggen så kan ni se massor med köp jag gjort där där jag kombinerat kampanjpriser med någon aktuell rabattkod. Förutom denna rabatt som alltid finns så finns det ofta nån rabattkod som är giltig under en kortare period, kan vara t.ex 20% rabatt på nån utvald kategori som smink / hårvård / parfym / hudvård osv.

Fortsätt gärna följ min blogg för fler rabattkoder

och rabatter, kampanjer och fyndtips! 💛

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229