Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Få skatteåterbäringen till påsk med Kivra

Nån som har koll på sin skatteåterbäring? Nån som sett nån glädjande summa? Det har jag, 1 krona haha 🙌 Det är glädjande så länge jag inte ligger på minus.

Men, trots den härliga summan så har jag inte speciellt bråttom med den, men jag hoppas att det ni är lite ivrigare gällande eran summa och isåfall vill jag tipsa om hur du kan få din skatteåterbäring redan till påsk! 🐤 Om du aktiverar ett konto hos Kivra så kan du få den redan under påskveckan. Detta gäller tyvärr bara dig som inte behöver göra några ändringar i deklarationen.

Din digitala brevlåda måste du skapa senast den 1:a mars och deklarationen måste vara slutförd den 29:e Mars. Mer info kan du hitta hos Metro.

Kivra som är en digital brevlåda är inte bara bra att ha för detta ändamål utan det är även smidigt och miljövänligt att få post digitalt istället för via papper - och säkrare vilket är extra viktigt när det gäller viktig post som fakturor och kreditupplysningar. Bland anslutna företag finns Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och banker.

Jag aktiverade nyss min "brevlåda", vill du också göra det kan du klicka HÄR eller på bilden. Nu ska jag fila på lite planer hur jag ska få ut som mest av min hela krona haha. Har ni några planer vad ni ska göra med eran återbäring? 😍

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

FruJarl
FruJarl,
Skatteåterbäringen kan du inte se förrän 21 Mars, men du kan logga in på skattekontot om det är det du har gjort 😊 Du kanske får ett glädjande besked du med!
nouw.com/frujarl
hannahsolina
hannahsolina,
Du det var nånting jag fick hem från posten häromdagen, vad sjutton kan det ha handlat om.. Måste nog leta upp det där pappret haha! Jaa nu blir det mer spännande 😉 Tack för infon! 😃
nouw.com/hannahsolina
FruJarl
FruJarl,
Oj, ja det låter konstigt! Hoppas du får mer än 1 kr 😊
nouw.com/frujarl
IP: 82.99.3.229