Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Fri frakt + lagerrensning hos Buyersclub!

Nu var det längesen jag skrev om Buyersclub och det är för att det var ett tag sen jag beställde något själv men nu när jag läste om deras lagerrensning blev det en ny beställning igen.
Eftersom jag för 2-3 månader sen tänkte att jag inte skulle behöva handla nåt där så pausade jag medlemskapet men återupptog det igen nu för 49 kr/månad.

En är alltså inte bunden till något utan kan avsluta och återkomma som man vill, det är helt fritt och väldigt enkelt. Jag beställde showergel från Therese Lindgren by CCS, ett kärleksspel, en cooling balm för musen och tre par hörlurar för 155 kr inklusive plusmedlemskapsavgiften! 😃 (Nu hade jag dock ett presentkort så betalade bara 49 kr).

Längst nere i inlägget visar jag några bra (veganska) saker som kostar under 50 kr. Klicka här för att komma till Buyersclub och se hela utbudet! *värvningslänk.

Du kan bli medlem och spana in utbudet innan du bestämmer dig för att bli plusmedlem, vilket du kan välja att bli i kassan när du gör ditt första köp.

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229