Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Glädjen i att inte kunna köpa vad en vill

Stannade vid Hemköp efter jobbet - valde just Hemköp efter att ha fått tips från @enitalienareisverige om Hemköps extrapriser denna vecka. Förr i tiden var det veckans guldstund att gå igenom veckans reklamblad och det var som en sport (även fysiskt, fick bra motion av allt cyklande kors och tvärs över stan😅) att jaga bra erbjudanden, men det var när jag hade all tid i världen.

Och även under den tid jag haft som mest energi - tiden när jag fått rätt medicinering efter flera års svår sjukdom och blivit frisk och höll på att återanpassa mig till livet men inte hunnit påbörja nån daglig sysselsättning (förutom att irra runt och handla billigt 😆).

Numera släpar jag mig in på någon butik efter jobbet och grabbar tag i det jag vill ha. Bryr mig inte speciellt mycket om priser, behöver inte bry mig, orkar inte bry mig. Köper färska bär till vardags utan att det är på extrapris. Solina 2016 hade blivit upprörd på dagens Solina. Men hon hade nog också tänkt "WOW, jobbar hon heltid?! Hur fan gick det till?".

Antar att det är som man säger, har man pengar lider man brist på tid, har man tid lider man brist på pengar. Eller nåt sånt. Det är en lyx att kunna köpa exakt vad jag vill, men det är glädje när en har 50 kr kvar på kontot och ska klara dig en vecka på det och ser att det finns gurka för 5 kr 💚

Hur är det med er andra, saknar ni tid eller pengar mest?

Hittade broccoliris på extrapris! Har länge velat testa det men faktiskt varit för snål.
Ska bli jätteroligt att prova det 😃🥦 Nån som har förslag på vad som är gott att äta till? (vego förstås!🌿)

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229