Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Gratis "Reklam - nej tack" skylt

Ahhh jag har hållt på och velat ett tag om det verkligen är försvarbart att ta emot all reklam bara för att det är ger den där "extra känslan" att blädda i riktiga reklamblad mot att klicka runt på nätet. Dels är det slöseri av miljön och dels slöseri på belastning av 197cm soputbärares axlar.

Så nu har jag bestämt mig 😖 Såg att @LivetsGuldkant tipsat om detta och väljer att se det som ett tecken, en sån ska upp på våran postbox. Den går att beställa gratis här hos Matpriskollen. Ska ge appen en ny chans nu också!

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,

Åh tack för påminnelsen. Vi har haft reklam för att både jag och sambon jobbat på pappersbruk och vi ju borde stödja vår egen industri. Nu har dock först jag och sedan han (i fredags) slutat. Nu finns det inte längre anledning till att ha pappersreklam. Håller med om att det är roligt att bläddra i men hälften slängs utan att vi tittar i den och det mest måste ju gå att hitta på nätet även om det blir nåt nytt för mig.

nouw.com/pengarellerpyssel
hannahsolina
hannahsolina,

Ja men precis så jag också tänker - det mesta går ju ändå att hitta på nätet och då blir det liksom inte försvarbart att få hem såna mängder med papper som slängs så snabbt. Vi får vänja oss helt enkelt 😃

nouw.com/hannahsolina
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,

Ja andra kan ju så vi kan också 😊

nouw.com/pengarellerpyssel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229