Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Hannah testar / Recension Makiash

Innehåller affiliate-länkar

​Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vad är affiliate?

Jag veeeet att det har tagit en evighet för den här recensionen att komma upp, anledningen är dels att jag väntat svar från Makiash på vilka produkter veganska men mest för att jag sen glömt bort det mitt i allt annat. Makiash är cruelty free men jag har dessvärre alltså inte koll på vad som är veganskt och inte.
Makiash är ett svenskt märke med produkter som är utvecklade i samarbete med modeller och dom satsar på färre produkter men hög kvalité. Nu ska ni få höra om några av dom! 😃 PS. Just nu får ni 20% rabatt när ni köper dom hos Lyko med rabattkod 20SMINK.

Makiash Eyeshadow Trio Classic Mix 199 kr
Jag hade aldrig testat en ögonskugga av riktigt bra kvalité förut (har nyligen insett att just ögonskuggor är värda att lägga en extra slant på) och märkte skillnaden direkt. Inte helt lätt att förklara hur men dom går liksom ihop med huden medan billigare ögonskuggor känns som att dom ligger utanpå huden. Dom lägger sig jämnt och fint med borstarna. Bra mix av färger och den guldiga är väldigt snygg att applicera under nedre fransraden.

Makiash Highlighter 179 kr
En mer naturlig och nedtonad highlighter - perfekt när en vill ha ett fint glow utan att se så väldigt sminkad ut. Jag har oftast en mer kraftfull highlighter på kindbenen men jag använder däremot alltid denna under slutet på ögonbrynen eftersom det ser för onaturligt ut med en starkare variant. Så denna använder jag i princip dagligen.

Makiash Perfect Loose Finishing Powder 279 kr
Den här ville jag testa eftersom det är Makiash mest sålda produkt hos Lyko och för att jag aldrig testat ett finishing powder innan. Jag kan säga såhär - ett finishing powder är mer en lyxgrej än ett måste, men har en pengar över på sminkkontot -JA 😍 Det känns väldigt lyxigt att borsta på sig och det luktar helt ljuvligt(!!). Den gör sitt jobb men det ser ändå helt naturligt ut - helt osynligt. Lite coolt faktiskt!

Borstar 59-199 kr
Min favorit är helt klart borstarna men tyvärr så är åtminstone en del av dom gjorda av djurhår - både ponny- och gethår. Jag upptäckte det faktiskt när jag skulle beställa till ytterligare en borste - men det blev alltså ingen tråkigt nog för dom är SÅ BRA. Jag totalt älskar ögonskuggsborstarna, det är verkligen en enorm skillnad mot alla andra jag testat. Skulle vara spännande att jämföra dom med Real Techniques-borstarna som alla älskar.

Superroligt att få testa Makiash produkter och extra roligt att det är ett svenskt märke. Sen är dom så snygga!! 🙏 Blandningen av matt och blank svart ihop med deras tryck gör att dom ser väldigt lyxiga ut ✨

Jag har länkat till produkterna hos Lyko eftersom det helt klart är värt att använda 300 kr-rabatten där som du hittar i det här inlägget. Rabattkoden är fortfarande giltig i juli 2017 och vad jag vet nu obegränsat framåt.

Har ni testat något från Makiash? Vad tyckte ni? 😃💄

I samarbete med Makiash

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

  • Solina testar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229