Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Havredryck Lidl 13 kr

Så, nu har jag druckit ett antal koppar té och gjort en smoothie med havremjölken från Lidls märke Milbona. Jag brukar annars dricka ICAs eller Coops men nu blev det främst att jämföra den med ICAs eftersom det är den jag druckit dom senaste månaderna.

Och jag måste säga att jag inte känner nån direkt skillnad, kanske att den är aningen mer smaklös? Vilket egentligen inte gör mig något, är mer konsistensen jag vill åt mer än smaken. Skillnaden mellan ICAs och Coops tycker jag inte heller är så stor men ICAs är snäppet vattnigare upplever jag?

Minus med Lidls är dock att den inte är berikad - ett plus är dock att den är ekologisk. Så slarvar jag inte med kosttillskotten så lär ju Lidls vara ett bättre val. Men precis som innan så blir det antagligen att köpa den där det är mest praktiskt - vilket oftast är ICA Maxi.

Köper man ICAs eller Coops på deras "köp 6 för blabla"-erbjudande så tror jag att priset ligger på 11-13 kr så det är ju lite samma priser. Kommer absolut köpa igen iallafall! 😃 Har ni testat Lidls? 👍👎

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Kupongverket
Kupongverket,

Min dotter är allergisk så vi använder mycket havremjölk. Prismässigt så är den bäst på Willys där man kan köpa 10 för 99. Jag försökte få tag på Alpros när jag hade kupong men den finns ingenstans i stan och soya vill jag inte ha..

nouw.com/kupongverket
hannahsolina
hannahsolina,

Oj Willys är nog den enda jag inte testat! Har missat det helt. Ska spana nästa gång jag är där, tack för tips 😃

nouw.com/hannahsolina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229