Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Auktion för kampen mot barnsexhandel

Som jag skrev tidigare idag vaknade jag upp med en sjukt jobbig känsla efter att ha sett frikännandet av odjuren som torterade en kvinna i Fittja. Jag har förstått att såna saker berör mig mer än många andra, även om jag vill tro att alla blir berörda.

Ni känner inte mig så bra ännu och många av er hade kanske gissat på att jag brinner för djurrätt men det finns ingenting i världen som kommer nära det jag känner inför barnsexhandel och trafficking. Det är något jag knappt klarar av att tänka på för jag vill verkligen inte leva i den verklighet där sånt händer, hela tiden, just exakt nu, på många ställen runtom i världen. Jag vill bara banka huvudet i något hårt tills tanken på det försvunnit men bara för att det skulle försvinna från mitt huvud så slutar det ju inte att hända.

Det enda som lindrar är att vara med och göra en positiv skillnad och det gör jag genom att skänka pengar till organisationen ECPAT. Jag kommer aldrig kunna jobba med det själv, det skulle förgöra mig och jag skulle allvarligt skada andra om jag kom nära såna odjur som torterar barn sexuellt. Men jag kommer ALLTID att skänka en del av dom pengar jag har så att dom som klarar av att jobba med det får möjligheten att göra det.

Jag tipsade ju er om en gratisutdelning med en jättetuff gympåse från KPA Pension och nu efteråt har jag fått tips om att dom sålts för flera hundra och jag kan inte tänka mig något bättre än att låta pengarna för min gå dit. Eftersom det är mest praktiskt har jag lagt upp en annons på Tradera där jag auktionerar ut den för att sedan ge summan som gåva till ECPAT. Här hittar ni auktionen, tipsa gärna vidare om den.

Läs mer om ECPAT här och bli gärna månadsgivare, dom flesta av oss har 50 kr att avvara i månaden som kan få gå till att jobba för en värld fri från barnsexhandel. SMS:a MOT BARNSEXHANDEL till 72 980 för att bidra med 50kr/månad.

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,
Bra idé, jag har också en gympapåse 💪❤️, ska göra likadant med min
nouw.com/survivan
hannahsolina
hannahsolina,
Åh vad fint att du också vill göra så ❤🙏👏
nouw.com/hannahsolina
Hästsurr
Hästsurr,
Vad bra! Jag ska länka imorgon. 💜
nouw.com/hästsurr
hannahsolina
hannahsolina,