Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Kökets Box Augusti & rabattkod

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Vad är affiliate?

Jag brukar ha ganska höga förväntningar Kökets Box - den har en lite proffsigare känsla över sig och brukar kännas väldigt uttänkt och pricksäker, så jag måste säga att den här boxen känns ganska trött och ogenomtänkt. Fick dock inte med tidningen med all info så vet inte om jag missat något tema (avsaknaden av deras fina tidning Boxzine gör kanske också att den känns mer plan).

Santa Maria streetfood är ganska uttjatade i boxarna och känns lite udda också med bara 1 sak från ett kit där det ingår 3 saker.

197cm matglad diggade snacks-korven och tunnbrödet med västerbottenost medan det jag uppskattade mest var strimlade soltorkade tomater, Noa-drickan (mest för att den är så snygg😄) men framförallt handtvålen som tar bort dålig lukt, det var den mest uppiggande saken i boxen.

Resten av sakerna ger vi bort. Det är roligt det med, men roligast när det kommer lite saker en själv blir exalterad över också förstås! 🙏

Vill dock understryka att det här verkligen är ett undantag och det kanske inte kan bli kanonboxar alla gånger heller. Och framförallt inte för varje person; finns säkert dom som tycker att den här var var grym också.

Med rabattkod KÖKETVÄNNER kostar första boxen bara 89 kr, beställ här. Ps. Refunder ger 4% återbäring!

I samarbete med Kökets Box

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229