Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Köp jeans hos lager157 få gratis topp på köpet

Jag tycker att det haglar ut supererbjudanden från Lager157 hela tiden så jag hinner inte riktigt med att tipsa om allt men här kommer ett tips som ett en av mina Instagramföljare var uppmärksam på (blir så himla glad när ni tänker på min blogg och tipsar mig 😍💓) - köp ett par jeans hos lager157 och få en bastopp på köpet. Du hittar jeans från 150 kr så du kan alltså få ihop en snygg vårig outfit för bara 150 kr och då är det helt nytt, otroligt bra pris.

Faktiskt måste jag säga att just jeans är svårt att köpa på secondhand så jag har faktiskt lite givit upp det. Det är så mycket som spelar in, det ska vara rätt modell, rätt utséende, rätt storlek, rätt färg och dom ska sitta bra och skönt (hade dock grym tur i somras på en bakluckeloppis och hittade 3 par jeans för totalt 70:- som sitter perfekt, det som är så kul med loppisar, en vet aldrig när en hittar en guldgruva haha).

Eftersom jag är kort om benen men bred om höfterna så är det svårt i vilket fall men jag gillar HMs stretchjeans för 199 kr, dom sitter bra på mig och är väldigt bekväma 😊 Men billigare än så här lär det ju knappast bli? 😍 Nån som vet ifall Lager157s jeans är sköna?

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229