Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Lindarome Mist rabattkod

Minns ni att jag visade er ett set med fina hudvårdsprodukter som jag skulle få testa från Lindarome? Jag sa att jag skulle testa dom och utvärdera dom efter ett par veckor men som ni vet så har jag haft problem med nässelutslag så jag avbröt användandet efter några dagar eftersom jag inte kan ge någon ärlig bedömning med utslag i ansiktet och kroppen inte mår som den ska. Jättetråkigt just nu men då har jag ytterligare en rolig sak att se fram emot när allting med nässelutslagen lagt sig. Jag kommer såklart berätta mer om produkterna för er då och vilken effekt dom gav.

Dock hann jag känna redan på dom få användningarna att serumet är jätteskönt och lent på huden och funkar jättebra att använda på morgonen före sminket även om jag helst använder det på kvällen, känns härligt på något sätt att låta serumet verka under natten och vakna upp med fräschare hy.

Jag som är en doftfantast är såklart alltid tveksam till nya produkter med nya dofter och när det står på förpackningen "extrakt från krassegroddar" tänkte jag att det här kan lukta hur som helst... Men jag gillar verkligen doften, den är väldigt fräsch och påminner svagt om Bamses barntandkräm haha! Om ni minns den lukten iallafall som den luktade på 90-talet.

Har du trött och glåmig vinterhy tycker jag att det kan vara en bra idé att testa hudvårdsduon Mist för hy i stadsmiljö - ett set som verkar både inifrån och utifrån. Just nu får du dessutom 20% rabatt med rabattkod DETOX17. Läs mer om allt välgörande Mist gör för din hy, HÄR hos Lindarome.

I samarbete med Lindarome

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229