Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Meds billigare än Apotea

Innehåller affiliatelänkar till Meds

..utan någon rabattkod - ja faktiskt! I ordinarie pris så är dom väldigt lika men nu hade MEDS kampanjpris på Laktasledin som 197cm laktosmupp äter så det blev billigare att beställa därifrån PLUS att Refunder ger 8% återbäring från Meds (=26 kr har jag för mig att det blev).

Dessutom stort plus att Meds erbjuder gratis leverans TILL DÖRREN vid köp över 200 kr - perfekt för mig som är sjuk och har en trött/lat (beroende på vem en frågar) sambo.

Jag är nöjd, och jag hoppas att min förkylning blir lite nöjdare också med sköna näsdukar, nässpray för första gången sen jag var en liten unge och fler värktabletter.

Munsårsplåster är inget vi är i behov av nu men vill ha dom tillhands vid första pirret så att säga om munsår skulle bryta ut, plåstrerna är verkligen så grymma 💪💪 Bara det att en slipper gå runt med ett äckligt munsår framme och att en dessutom kan ha läppstift och få det att försvinna helt på ytan liksom 👄 Men så går det också mycket snabbare än med salva tycker jag.

Frågade först om råd i Tipsgruppen - spara pengar på facebook och tack vare det kom jag att tänka på Meds så det går verkligen att få värdefulla råd där 😃

meds

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229