Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Min dötråkiga shopping

Var på gränsen till att dom ens var värda att fotas och visas upp här, kan klädesplagg bli tråkigare liksom? Okej, detaljen med banden på linnet piffar ju upp lite, men i övrigt är det verkligen helt basic. Men ibland är det ju tråkigt nog just det man behöver.

Jag är iallafall jättenöjd med det jag köpte; en tunn cardigan från New Yorker för 89 kr, ett linne från New Yorker för 49 kr, en pennkjol (är länge än vad den ser ut på bilden då jag vikt den över galgen) för 99 kr och en cardigan från Lager157 för 149 kr. 386 kr för alltihop!

Dagen innan var jag faktiskt i "min" secondhandbutik och handlade några toppar, ska visa er dom också efter jag tvättat dom. Försöker handla begagnat i första hand så vill gärna kolla om det jag söker finns där först.

Alla plagg jag köpte nedan var till ordinarie pris MEN tack vare att mamma har Restaurangchansen så fick jag 20% rabatt på hela köpet från New Yorker! Så jag betalade faktiskt mindre än 386 kr 😃

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så snygga grejer!
nouw.com/faronsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229