Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Nakna trädgårdsdagen + Matsmart-tips!

Innehåller affiliatelänk till Matsmart

@LivetsGuldkant tipsar om att det är Nakna trädgårsdagen idag men precis som henne kommer jag INTE att fira den 😁 Nån av er som ska?

Jag ska strax till butiksjobbet, jobbade hela dagen igår så kommer nog vara ganska trött ikväll.. Får hoppas att 197cm favoritkille vill ha myskväll med mig. Blir mer butiksjobb framöver då jag ska hoppa in och täcka upp lite men jag ska försöka jobba effektivt och planera bra så att bloggen inte blir lidande.

Matsmart har 3-pack Snickers idag för 0:- som bara gäller idag och max en per kund. Inte tillräckligt upphetsande att göra en beställning bara för den sakens skull, men är en ändå på väg att göra en beställning, missa inte att lägga med den 😃 Klicka här för att komma till gratis snickers!

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Man kanske skulle försöka få sambon till det då han ska klippa häcken idag 🤣🤣🤣 tror dock han avstår.
nouw.com/frökenrödlök
_sarah
_sarah,
Du vill nog inte veta vad min första tanke var.. Var inte en trädgårdshäck jag tänkte på! 😄😄😄
nouw.com/_sarah
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehehe!!! Ja du, mina tankar var lite overplace när jag skrev häcken 😊 Jag försökte få honom till å vara näck men det gick inte ... haha..
nouw.com/frökenrödlök
barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag firar nog den dagen i sängen, naken. Haha
nouw.com/barbamammagratis