Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Rädda mat och stötta arbetet mot trafficking - påfyllt med Paolos hos Matsmart

Många var vi ju som följde diskussionerna hur det skulle gå för maten från Paulo Robertos företag som många butiker plockade bort från sina hyllor efter att han blivit ertappad med att ha betalat för att våldta.
Dom flesta av oss hade förhoppningsvis inte köpt dom även om vi kunnat då vi inte velat att pengarna skulle hamna i hans händer.

Nu är Paulo utköpt ur företaget (för en löjlig fjuttsumma ska tilläggas) men det finns massvis med produkter med hans namn på. Mat som det säkert inte är något fel på alls, tvärtom så verkar dom vara omtyckta.

Jag hoppades verkligen att intäkterna från försäljningen av varorna på något sätt skulle kunna bidra till arbetet med att motverka trafficking så jag är väldigt glad över hur det hela löste sig - Matsmart gick in och köpte upp lagret och tog beslutet att skänka 350.000 kr till arbetet mot trafficking oavsett hur försäljningen skulle gå.

Pengar som gör skillnad i det viktiga arbetet mot trafficking och samtidigt tas maten tillvara på. Det finns en del veganskt men jag kommer inte att köpa något av den enkla anledningen att jag skulle bli påmind om hans handling. Kanske låter överdrivet känsligt men trafficking är det mest ondskefulla som existerar i våran värld enligt mig.
Därför är jag också månadsgivare till RealStars, kolla gärna in den organisationen.

PS. 2% återbäring hos Matsmart via Refunder!

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

  • Shoppa billigt

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229