Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Recension / Test BH Cosmetics

Innehåller affiliatelänkar.

NU ska jag äntligen berätta för er om märket BH Cosmetics som jag använt länge nu och är SÅ nöjd med - det har blivit ett av mina absoluta favoritmärken 😍 Så kul att jag slog till och testade ett helt gäng med saker.

Sen testet har jag faktiskt beställt fler läppstift, fler borstar och fler ögonskuggor samt lite nya saker. Men nu går vi igenom dom, sak för sak 😃

BH Cosmetics Liquid Lipstick "Endora"

Den här nyansen tänjde nästan på gränsen till hur ljust ett läppstift får vara på mig - men lyckades, för det är väldigt fint. Jag älskar ju liquid lipsticks och använder till 99% bara såna läppstift och den här har bra hållbarhet och känns bra på läpparna med ett tunt lager läppbalsam under. Egentligen är dock Glam of Sweden typ lika bra men det är inte veganskt som detta är så det kan isåfall motivera prisskillnaden.

Sen testet har jag även köpt nyanserna "Glory" och "Cha cha".

BH Cosmetics Vegan Brushes

DOM HÄR ÄR SÅ BRA!! Vet inte ens hur jag ska utveckla det?? Dom är bara SÅ BRA. Mjuka, fångar upp produkterna bra, lossar inga hår, snygga och BILLIGA. Jag tycker ärligt talat att dom liknar Real Techniques borstar mycket och Real Techniques är ju det bästa av det bästa liksom.

Har beställt dom borstar som kommit in lager men alla har inte gjort det än och jag tänker inte ge mig förrän jag har alla. SÅ grymma!

BH Cosmetics Studio Pro HD Brow Pencil "Ebony"

Liknar Nyx Micro Brow Pencil väldigt mycket och den är lätt att jobba med, nyansen är bra men hållbarheten är dessvärre sämre faktiskt. Och när man har jättelite naturliga bryn så är hållbarheten viktig - annars ser man helt galen ut i slutet av dagen 😂

Som ni ser på bilden längst ner så har den försvunnit ute i ändarna - dock är det där efter ett gympass men dock med ögonbrynsgel från Brow Gal uppepå och då brukar mina andra ögonbrynspennor klara det.

BH Cosmetics Studio Pro Concealer Palette Light

Jag har testat extremt få concealers i mina dagar men gillar verkligen denna - dock använder jag bara highlighter under ögonen för att ljusa upp så det är det enda jag kan bedöma.

Jag tycker att den täcker ganska bra, smälter in i huden och blir ytterst lite smulig - MEN jag har testat alldeles för få för att kunna göra en bra bedömning och därför har jag köpt hem ett gäng olika jag ska testa i bloggen hsbeautysmart.se

BH Cosmetics Contour & Blush 2

Alltså, jag fattar inte riktigt varför jag skulle testa en contour-palett för jag har ju ingen jävla aning om hur contouring funkar - det enda jag kan säga är att jag tycker att nyanserna var väldigt för mycket orange. Annars gav jag upp försöket att lära mig just contouring och kan därför inte uttala mig så mycket mer.

BH Cosmetics Flawless Brow Gel "Neutral"

Swatchade den på handen först och tänkte "vad konstigt, den ser ju helt guldglittrig ut på handen" och ja, inte bara på handen - på ögonbrynen också (allt annat än "neutral" alltså, haha). Ser inte alls naturligt ut så har inte använt den så många gånger men är lite tveksam på hållbarheten - därför har jag beställt hem den genomskinliga som jag ska testa i bloggen hsbeautysmart.se

BH Cosmetics Marble Collection Warm Stone 12 color Eyeshadow Palette

Så himla prisvärda skuggor. Lagom "krämiga"/o-torra, pigmentrika och enkla att "jobba med". Superduper. Sjukt snygga höstfärger framförallt men den ljusgula, orangea och ljuskorallrosa är även superfina vår/somriga färger.

Den enda bilden med enbart smink från BH Cosmetics som jag kan hitta (förutom bryngelen Brow Gal ovanpå brynpennan pga skulle träna men vilken tyvärr inte hjälpte helt).

Avslutningsvis

Överlag ett grymt märke som jag vill rekommendera er att våga testa och är grymt motiverad på att testa fler saker. Verkligen prisvärda grejer. Nedan kommer en lista på saker jag redan beställt hem! 😃

Mer från BH Cosmetics

Jag kommer att testa följande i bloggen hsbeautysmart.se:

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Joisstyle
Joisstyle,

Så bra tips!! Måste testa det märket tror jag 😃

nouw.com/joisstyle
hannahsolina
hannahsolina,

Ja jag kan verkligen rekommendera det 😃

nouw.com/hannahsolina
blubbandzombie
blubbandzombie,

Paletten såg riktigt fin ut! 😃

nouw.com/blubbandzombie
hannahsolina
hannahsolina,

Det är den verkligen 😃

nouw.com/hannahsolina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229