Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Recension Warpaint tandblekning

Innehåller affiliatelänk. Genom att klicka på den stödjer du mitt arbete med bloggen ❤

Vad är Warpaint?

Warpaint är en 100% naturlig tandblekning som består av kol. Den är även vegansk! 💚 Läs mer om Warpaint här.

Pris

Verkar normalt kosta ca 395 kr men hos Luxplus kostar den bara 189 kr(!). Räcker till ca 150 gånger (med tanke på hur lite som försvunnit från min verkar det faktiskt rimligt).

Förväntningar

Alltså, den är ju naturlig så jag tror ju inte att den kommer göra någon extrem skillnad och framförallt inte att det kommer gå över en natt, men hoppas på att det kan bli en synbar skillnad vid en längre tids ihärdig användning.

Smak

Den smakar ganska neutralt - varken gott eller äckligt. Lite grus-aktigt. Absolut helt okej!

Procedur

Man blöter tandborsten och sen doppar man den i kolet och borstar sedan med stängd mun i två minuter. Väldigt enkelt och smidigt MEN, för mig iallafall så skvätte det jättemycket från gliporna som blir när man borstar trots att munnen är stängd. Har blivit att rengöra handfatet varje dag och dessutom skvätter det liksom på väggar och överallt 😖

När två minuter gått borstar man antingen tänderna med bara vanligt vatten för att få bort kolen eller så borstar man med tandkräm - jag borstar med tandkräm dels för den goda smaken men också för den fräscha känslan + när man ändå står där och är igång är det ju smart att tajma in.

PS. Tandborsten blir grå av kolet så det kan vara bra att ha en särskild tandborste just för Warpaint. Jag tyckte att jag var smart och köpte en svart tandborste från Humble Brush men den var för hård för mig så kommer använda en vanlig framöver.

Resultat

Tänderna känns SÅ rena efteråt! Dom peelas ju liksom av kolen så dom känns helt finslipade och lite som nya 😄 En renhet som inte går att uppnå med tandkräm eller munskölj - men att kombinera dom blir grymt 😍

Rent synbart så är det (förstås) ingen större skillnad på bara ett par veckor men kanske att det blivit en pyyyytteliten nyansskillnad? Tänk på att före-bilden är tagen i ett mycket ljusare och något kallare ljus. Skulle man ljusa upp efterbilden + lägga på en kallare nyans så? Kanske?

Slutsats

Två veckor är en alldeles för kort tid att se någon större skillnad på men det är helt klart värt att fortsätta använda den, förutom att rengöra handfatet och allt runtomkring så är det ju en väldigt smidig procedur som man lätt kan köra ihop med den vanliga tandborstningen.

Jag kommer att fortsätta och sen utvärdera den efter en lite längre tid 👄

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229