Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Sellpy via Tradera - det här fick jag för 464 kr

Innan jag hunnit prova ordentligt och fota plaggen jag köpte från Sellpy själv tänkte jag visa vad det var för något i paketet - väldigt nöjd över hur mycket jag fick för pengarna 😃
Det blev en "inomhusjacka" (som jag haft en likadan och älskade men som hade ett fimphål i ärmen så slängde den häromdagen), ett par Nikeshorts, en byxdress i jeanstyg och två kappor.

Velat köpa en sån kappa och tänkte köpa en på New Yorker där jag hittat en billigast (349 kr) men nu fick jag alla dessa 6 plagg för strax över en 100ing till (inkl frakt). Hoppas bara en av jackorna kommer sitta riktigt bra!

Inomhusjackan vet jag kommer bli bra, shortsen borde bli bra och byxdressen är en chansning - men vore sååå snyggt om den bara passar mig 😍

Summan för varorna var 375 kr och det hade ju dragit iväg om det vore olika säljare, men Sellpy samfraktar och jag fick välja mellan 79 kr för standardfrakt eller 89 kr för Sellpys egna frakt och jag valde den; det går snabbare + slipper hämta ut, den lämnades vid dörren så det kändes värt 10 kr extra.

Så totalpriset slutade på 464 kr allt som allt, nöjd 😃 När jag kollat in dom mer ordentligt tänkte jag utvärdera om skickbeskrivningen stämmer tänker jag, för det är något som iallafall gör mig osäker, om en kan lita på hur dom bedömer skicket. Har ni någon erfarenhet av Sellpy?

Hoppas SÅ mycket att kappan till vänster kommer vara fin i skicket och sitta bra för den ser ut att vara SÅ snygg 🤩🙌

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
Jag älskar Sellpy! Handlar ofta därifrån. 👌 Har även sålt, men känns mer värt att handla faktiskt, för det blir inte så mycket pengar i längden som man får in av att sälja.
nouw.com/minframtid
IP: 82.99.3.229