Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Shoppingpåsar hos Netto igen 20:-

Den här saken nedan är faktiskt ett av mina allra bästa köp och jag använder den VARJE gång jag sticker ut och handlar. Jag cyklar ju och ofta blir påsarna lite skadade när jag pular ner dom/rycker upp dom ur cykelkorgen så dom blir ju värdelösa sen med hål i - när 197cm ordning-och-reda går och handlar återanvänder vi ju dom som soppåsar.

Men mina blir helt värdelösa. Och två kronor i sjön varje gång är ju surt och sen är det ju ett väldigt slöseri på miljön dessutom. Så denna är BÄST.
Knölar bara ner den i fickan (och som ni ser kan dom ju bli riktigt kompakta om man förvarar dom i sin lilla påse, vilket jag slarvmajan såklart inte gör..) eller i handväskan och sen har jag en tålig påse för 0:- om och om igen. Vad den tjugolappen har betalat sig!

Tänkte köpa en till utifall att gud förbjude min skulle försvinna, men motiven var fan lite FÖR tantiga för mig hehe... 😄 Är ju bortskämd med att den jag har nu är så råsnygg och även den är köpt på Netto, så jag hoppas på en comeback av den och dom andra mönstrena som fanns då.

Säg mig nu - jag lär ju inte vara den enda i det här sällskapet som använder återanvändningsbar kasse av något slag? 😍

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Malin - Gratisprinsessan
Malin - Gratisprinsessan,

Använder kampanjkassar (du vet köp och få, lite stadigare kassar) eller tygkassar. Gillar inte de där som finns på Netto, har köpt liknande för några år sedan och de höll inte särskilt bra.

gratisprinsessan.se
hannahsolina
hannahsolina,

Ahaaa okej! Jag har nog haft tur med min för den har hållt för många tunga Nettohandlingar haha 😃

nouw.com/hannahsolina
C
C,
Använder Tygkassar som min mamma sytt till mig av gamla gardiner. Skitfula men gör sitt jobb 😉 har tom fått sambon att använda dem!
hannahsolina
hannahsolina,

Oj ännu bättre ju! 😃

nouw.com/hannahsolina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229