Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Smart beställning HM

Idag är en lite tuff dag, känns som att allt är emot mig (när min högt älskade magicbullet-mixer gick sönder nu i slutet av dagen skrattade jag faktiskt tillochmed åt hur uppenbart livet jävlas med mig idag) och som att jag blir straffad fast jag bara kämpar på och gör mitt bästa. Livet känns lite orättvist helt enkelt. Då brukar jag vända mig till HM-appen. Förut hade jag gått loss för att dämpa ångesten men nu höll jag mig till något litet. En välbehövlig och smart sak - en multifunktionsbh!

Jag tänker vår/sommar nu när jag shoppar och en sån bh är ju perfekt till klänningar och toppar med djupa ryggar, halterneckband, tubtoppar eller bara snygga urringningar. Jag tycker inte att det är snyggt när bhn syns även om jag själv slarvar med det jämt. Men på en seriös arbetsplats blir det extra viktigt. Och jag vill inte behöva avstå snygga kläder pga bh.

Men nu till det smarta - HM ger gratis frakt när du handlar från Home-avdelningen just idag, vilket jag inte hade tänkt, men frakten går på 40 spänn så jag köpte ett ljus för en tia och sparade in 30 kr genom det 😃 Men det gäller alltså bara idag så skynda om ni ska fynda 👍 6539 är rabattkoden.

Velade över strl i en evighet... Har B och nu fanns B/A eller C/B så blev jättevilsen. Den sistnämnda fanns bara i beige så valet föll på färg tillslut. Dessutom, hellre för tight än för lös?

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229