Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

🧪 Tagit Covid19 / Coronatest idag 🧪

Bild på mig nyvaken kl 06:02 när jag sprungit upp och attack-hämtat en näve glass för att lindra smärtan i halsen. Livet är så jävla eländigt på morgnarna nu.

Min förkylning blir ju inte bättre utan bara sämre (nu har även magen kaosat ur och på morgonen hade jag tryck över bröstet och hjärtklappning) så ringde till min vårdcentral med förhoppningen om att åtminstone få lite hostmedicin utskrivet men dom tyckte att jag skulle komma.

Läkaren tog blodprov, EKG, kollade lungorna och gjorde ett Covid-test eftersom hon ansåg att det mycket väl kan vara Coronaviruset jag är infekterad med (och ouff vad obehagligt det kändes med den långa pinnen lååångt upp i näsan 😣). Får svar imorgon! Dock visar det inte antikroppar, bara om jag har en infektion i kroppen just nu.

Känns bra att få svar, också för att om jag vet att jag inte bär på Coronaviruset så behöver jag ju inte vara borta från jobbet onödigt länge.
Vad jag längtar tills jag blir frisk, just nu känns det som att det ligger såååå långt bort. Men har iallafall fått hostmedicin utskrivet så det är en stor vinst! Har hotat 197cm livskamrat så att han hämtar ut det åt mig 🔪

"Luta huvudet bakåt så ska jag trycka upp en pinne låååångt upp i näsan på dig, kan kännas lite obehagligt!"

Hemma igen och öser i mig glass i stora lass 😇

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

  • Solina

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Den glassen var du värd efter pinnen upp i näsan. Jag håller tummarna för dig!
nouw.com/barbamammagratis
hannahsolina
hannahsolina,
Tack snälla du! 💕 Ellerhur 🤩
nouw.com/hannahsolina
survivan
survivan,
Har du fått något svar?
nouw.com/survivan
hannahsolina
hannahsolina,
Ja det blev "ej påvisat" men så ringde hon och sa att det är dåliga tester dom har så 3 av 10 visar falskt negativt och det är ju ganska många... Så lurigt. Måste utgå från att jag kan ha Covid19 ändå sa hon.
nouw.com/hannahsolina
IP: 82.99.3.229