Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Test: 3 Veganska deodoranter från ACO

Innehåller affiliate-länkar

Min favoritdeodorant är Emma S. Soft Colour men när den inte finns på extrapris någonstans brukar jag köpa ACOs istället som är nästan dubbelt så billig och fungerar väldigt bra på mig 😃

ACO Invisible deodorant - Jag har aldrig tänkt på om jag fått vita ränder så den funktionen kan jag inte uttala mig om men den är effektiv och luktar gott sådär som jag vill att en deo ska göra.

ACO Quick Dry deodorant - Luktar effektiv och alkohol. Svider om man precis rakat sig under armarna i duschen vilket jag oftast har så den blir det inte att köpa framöver. Dessutom luktar dom andra godare. MEN - den torkar väldigt snabbt så om man känner att det är en viktig egenskap så rekommenderar jag den.

ACO Caring 3 in 1 deodorant - Luktar också väldigt gott på det sättet en deo ska göra och känns kanske snäppet snällare än den andra, men den är också snäll så skillnaden upplever jag inte så värst stor - å andra sidan är jag inte känslig heller. Effektiv och bra.

Sammanfattningsvis kommer jag att växla mellan Invisible och Caring 3 in 1 bara för omväxling, tycker att båda är precis lika bra. Dom är veganska också och superbra pris genom ta 3 betala för 2-erbjudande vilket brukar finnas med jämna mellanrum på olika apotek! 🤍 Men helt okej annars också, på Apotea kostar dom mellan 45-55 kr ordinarie pris.

ACO deodorant test vegansk

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229