Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Utförsäljning hos Teknikdelar.se

I samarbete med Teknikdelar.se

Hos Teknikdelar.se hittar en reservdelar och tillbehör till sin mobil - vanliga saker som laddare, skärmskydd och fodral men också delar som kameralins, ljudkontakt, fingeravtryckssensor och huvudflex, sånt som jag knappt har koll på finns i en telefon men som förstås är superviktiga NÄR en väl är i behov av dom.

Hade jag fått behov av en "fingeravtryckssensor" så hade jag inte haft en aning om var jag skulle hitta en sån ärligt talat. Och framförallt inte var jag skulle hitta en till bra pris.

Det är väldigt enkelt att hitta det en söker då en först klickar på kategori och sen märke på mobil och exakt vilken modell det är på telefonen och så kommer det upp alternativ som passar specifikt just din telefon.

Deras plånboksfodral till mobiler är faktiskt billigare än Fyndiqs där jag brukar köpa mina - finns vanligt vitt för bara 49 kr och mönstrade för 79 kr. Iallafall till mina telefoner - som sagt får en upp alternativ som passar just sin egna telefon. Jag har faktiskt två mobiler - en Huawei och en Samsung.

Eftersom priserna är så bra så säljer varorna slut snabbt men det går att hålla koll lite då dom har en funktion som säger om det bara finns ett fåtal varor kvar. Kolla in hos Teknikdelar.se genom att klicka här!

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer