Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Vegansk Ben & Jerry billigare

Vegandeal hos Let's Deal - just nu kan man köpa Ben & Jerry non-diary för bara 39 kr (ordinarie pris uppemot 80 spänn, helt galet...). Man gör köpet genom Let's Deal men får hämta ut den själv på Coop, Hemköp eller Willys. Grymt ju! Tur för mig som inte har utrymme för glassinköp att jag redan testat en av dom (Chunky Monkey) och inte tyckte den var någon höjdare.

Jag ÄLSKAR Choice (som tidigare hette Tofuline) och tycker att den är mycket godare. Tur det också eftersom den både är billigare och mer lättillgänglig.
Och ska en äta glassen hemma så är det ju lätt att blanda i vad en vill - jag gillar krossad oreo, chokladsås, nötcreme och hallon/blåbär/melon/jordgubbar. Typ himmelriket! Men jag äter sällan bara glass utan oftast som tillbehör till äppelkaka, mug-cake eller liknande. Och pannkaka!

Har ni smakat Ben & Jerrys non-diary? Vad är eran favoritglass rent allmänt? Jag kommer knappt ihåg smakerna av animalisk glass men jag älskade Sandwich när det kom till styckglass iallafall.

Här hittar ni Ben & Jerry's-dealen hos Let's Deal! 😃

ben and jerrys vegansk

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229