Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Vegansk choklad från Fazer släpps imorgon! Nyhet i Juni 2020

Imorgon testlanserar Fazer VEGANSK CHOKLAD i två olika varianter - havrechoco och havrechoco hasselnöt. SÅ PÅ TIDEN att det kommer vegansk choklad från dom stora chokladjättarna (ja Fazer gör mycket mer än bara choklad men är ju en av dom största inom choklad också).
Hittills har det bara funnits ljus vegansk choklad från mindre företag som är mer inriktade mot veganskt.

Så bra av Fazer att vara först före sina konkurrenter men nu kommer dom ju att sätta press på dom andra också så det här är en SÅ BRA utveckling för veganchokladvärlden (eller ja, veganchokladfronten är väl ett mer rimligt och mindre dramatiskt ord 😂).

Fazer havrechoco vegansk choklad börjar säljas imorgon men bara i Fazers nätshop och i begränsad upplaga. Misstänker att dom kommer sälja slut jäkligt snabbt men jag ska få chokladen skickad till mig och få provsmaka den 😍 (yes helt klart värt att bryta sockerförbudet tillfälligt!).

Här kan ni läsa mer om testlanseringen! Och här hittar ni Fazers webbshop - men chokladen släpps alltså inte förrän IMORGON 🙏

fazer oatchoco vegansk choklad

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018 - Följ gärna YAY ITS VEGO på Instagram för Veganstips! 🌱

Gillar

Kommentarer

mynewlife_85
mynewlife_85,
Åh kanske man ska testa såg gott
nouw.com/mynewlife_85
hannahsolina
hannahsolina,
Jaa jättegoda var dom!! 😊
nouw.com/hannahsolina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229