Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Vegonyhet - Vegansk potatisallad från ICA

Tänkte tipsa om veganska nyheter och det blir ju mycket så kallade "substitut" då och dom har ju alldeles för ofta ett högt kilopris jämfört med animaliska varianter (framförallt eftersom dom veganska än så länge produceras i mindre skala) - men det finns dom som är lite mer plånboksvänliga 😃

Tänkte börja med en "ICAs egna vara" i form av en potatissallad i vegansk version som är den billigaste på marknaden i nuläget. Hade det inte redan hunnit lanseras en vegansk potatissallad av ett välkänt märke som är känt för sina röror och såser hade jag kanske varit mer entusiastisk, men denna blir blek i jämförelse.

Sen tidigare finns även en vegansk potatissallad från VegMe som är riktigt god men läskigt dyr 💀 Köpte en gång när det var extrapris men lär inte köpa den igen.

Jag tycker att ICAs är god och kommer säkert att köpa igen (197cm vegan-supportive-pojkvän har redan köpt den igen faktiskt, står en i våran kyl just nu) men föredrar alla gånger Rydbergs (som det kommer ett inlägg om också). Men det är väl som med dom animaliska versionerna, ICAs och andra budgetmärken står sig inte riktigt mot Rydbergs.

Är det någon mer som testat ICAs veganska potatissallad? Vad tyckte ni om den?
🤗

ica vegansk potatissallad

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Den är säkert gott. Icas produkter är bra
nouw.com/enitalienareisverige
hannahsolina
hannahsolina,
Jaa jag gillar verkligen ICA! 🥰
nouw.com/hannahsolina
Camilla_fre
Camilla_fre,
Den var helt okej. Men som med mkt annat så blir det bara stående. För det bara är jag som äter sånt. Så det blir mest fryst vego färdigmat.
nouw.com/camilla_fre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229