Den här bloggen innehåller affiliatelänkar - när du handlar via dom stödjer du mitt arbete med bloggen men det kostar inget extra för dig 💛

Viktväktarna billigare

För den som tänkt gå med i Viktväktarna är det helt klart värt att köpa medlemskapet via Apotek Hjärtat - medlemskapet för 3 månader som normalt kostar 1350 kr kostar bara 699 kr(!) på Apotek Hjärtat online (alltså ej i butik), utan rabatter! Sen finns ju ofta rabattkoder dit och alltid återbäring så tipsa vidare till Viktväktarmänniskor ni känner 😃 Här hittar ni det!

Både Refunder * & Cashbacker* *värvningslänkar ger 7,5% återbäring hos Apotek Hjärtat just nu 😃

Som bild tänkte jag passa på att visa en före- och efterbild på min viktnedgång, känns jätteläskigt för tycker själv att bilden är obehaglig men jag ÄLSKAR själv att se såna så tänkte bjuda er på en.

Anledningen till att jag känner obehag är inte för att jag tycker att kroppen till vänster är en ful kropp, men det är inte min kropp utan medicinernas och därför vantrivdes jag enormt mycket i den - det var som att vara instängd i en annan människas kropp.

Jag gick ner totalt 20 kg när jag bytte medicin (nu har jag gått upp några kilo igen) och jag skrev en lista med mina 50 tips för att gå ner i vikt som är väldigt snälla och hälsosamma, men som ger effekt när man gör flera/många av dom samtidigt 💛

SÅ SVÅRT att para ihop bilder som är någorlunda lika men dessa är ju i samma pose, lite dunklare belysning och lite samma vinkel.

OBS! Endast veganska tips sen Oktober 2018

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så starkt gjort av dig att gå ner dem kilona 💕 Hoppas medicineringen funkar bättre för dig nu ❤️
nouw.com/janielindahl
hannahsolina
hannahsolina,

Ja det gör den absolut, tack för din omtanke <3 <3 <3

nouw.com/hannahsolina
Hemmagjort
Hemmagjort,

Du är fin på båda bilderna 😊

nouw.com/hemmagjort
hannahsolina
hannahsolina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229